"В лесной глуши": Нардеп назвав таємне місце зустрічей Яценюка і Ахметова

Ця історія - одна з безлічі, коли глава уряду керувався інтересами кланів. Адже за роки його правління Україна так і не змогла позбутися впливу олігархів на економіку, вважає Сергій Лещенко.

Ахметов і Яценюк. Ілюстрація:www.news-hot.net

Неподалік від Києва є котеджне містечко, в якому проходять конфіденційні зустрічі прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з українським олігархом Рінатом Ахметовим. Про це пише народний депутат Сергій Лещенко у своїй статті для НВ, передають Патріоти України.

"У селі Глібовка, на трасі, що веде до мисливського господарства Януковича Сухолуччя, є невелике котеджне містечко. Тут, в лісовій глушині на березі Київського моря, знаходиться гостьовий будиночок, де проводять конфіденційні зустрічі прем'єр Арсеній Яценюк і бізнесмен Рінат Ахметов. Місце для побачень надає колишній депутат, який живе тут, Микола Мартиненко", - розповідає Лещенко.

Нардеп зазначає: "На сьогоднішній день Ахметов - найсильніший закулісний союзник Яценюка, балансуючого на межі відставки. Два роки прем'єр стояв на сторожі інтересів головного партнера Віктора Януковича, що вилилося в прямий конфлікт з міністром енергетики Володимиром Демчишином.

Підконтрольне Яценюку підприємство "Енергоринок" без роздумів переводило гроші в зону АТО за електроенергію, вироблену і, головне, спожиту на окупованих територіях всупереч обмеженням Радбезу.

"Ця історія - одна з безлічі, коли глава уряду керувався інтересами кланів. За роки його правління Україна не змогла позбутися впливу олігархів на економіку, а єдиним досягненням можна назвати реформу на ринку газу, проведену командою глави НАК" Нафтогаз України "Андрія Коболєва, яка маневрувала між інтересами Мартиненка, Кононенка, Єремєєва і Коломойського", - підкреслив Лещенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...