"В Мордоре уже заканчиваются терпение и деньги и ситуация дозревает, чтобы пойти ва-банк", - блогер

Наступні два місяці обіцяють бути на Донбасі дуже жаркими, але існують приводи сподіватися, що війна може на цьому закінчитися.

Російські бойовики на Донбасі. Фото: geo-politica.info.

"Судя по новостям последней недели, август, а за ним и сентябрь имеют все шансы стать самыми жаркими месяцами в российско-украинской войне со дня подписания минских соглашений и боев за Дебальцево. Кульминация и развязка должны же когда-то произойти", - написав луганський блогер Олексій Заводюк на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Сильно похоже на то, что в Мордоре уже заканчиваются терпение и деньги и ситуация дозревает, чтобы пойти ва-банк. Есть у меня маленькая надежда на Путина. Он умеет удивлять и действовать не по шаблону. Многие сейчас ждут, что он пойдет на пролом, а он возьмет и сольется с Донбасса даже не попрощавшись.

Нагадаємо, що схожу думку нещодавно висловив і відомий блогер Денис П'ятигорець. Експерт впевнений, що зараз росіяни перейшли до стадії "торг", після якої наступною буде депресія, а потім - прийняття власної поразки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сніжана була коханкою Іллі Ківи": Антін Мухарський згадав ексдружину Єгорову та розповів про спробу його отруїти

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:31

Ексчоловік ведучої-путіністки Сніжани Єгорової, письменник та шоумен Антін Мухарський зізнався, як ексобраниця намагалася йому помститися. Так, своїми роздумами з приводу колишньої Мухарський поділився у розлогому дописі у Facebook, передають Патріоти ...

На Харківщині над нами постійно гудуть ворожі БПЛА. Схоже, саме росіяни отримали свій "мільйон дронів", - Бутусов

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:17

"15 травня провів у Липцях. Російська піхота намагається пробитись вперед в околицях села, але вибудуваний чіткий фронт оборони відбиває усі атаки. Тактика росіян: щільна розвдіка; масоване застосування дронів усіх типів; розмʼякшення оборони ударами ...