В окупованого Донбасу два шляхи, але Абхазією він не стане - Безсмертний

Перший шлях - окуповані території реінтегруються на цивілізованих умовах, другий - перетворюються в наслідки депопуляції, деіндустріалізації, в дике поле, наголосив дипломат.

Роман Безсмертний. Фото:Facenews.ua

Якщо окремі території Донецької та Луганської областей не реінтегруються з Україною, то окупований регіон після деіндустріалізації перетворитися в дике поле. Про це колишній представник України в політичній підгрупі Тристоронньої координаційної групи в Мінську Роман Безсмертний повідомив в коментарі InfoResist, зазначають Патріоти України.

"Ці території пуповиною з'єднані з Україною. У них є два шляхи. Перший - вони реінтегруються на цивілізованих умовах, другий - перетворюються в наслідки депопуляції, деіндустріалізації, в дике поле", - зазначив Безсмертний.

За його словами, окупований Донбасу не зможе повторити долю Абхазії або Осетії.

"З тієї причини, що вони не можуть існувати без цього переліку базових речей, які пов'язані просто з існуванням людини без України. Це вода, електроенергія, транспорт, інфраструктура - куди ви не подивитеся, всюди це пов'язано", - резюмував Безсмертний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...