В річницю загибелі людей на Майдані наша влада свідомо топиться за бізнес Ахметова, - журналістка

Ігри, многоходовочки, кулуарні междусобойчики для копійчаного гешефту в умовах війни - це шлях до поразки.

Р.Ахметов. Фото: Football.ua.

Люди, які відстоювали перед світовими лідерами необхідність продовжувати санкції, незважаючи на економічні втрати для європейського бізнесу, повинні зараз відчувати себе ідіотами. Ні клаптика кривавих баришів ворогу не віддамо. А ворог - це ті, хто заважають успішній торгівлі. Прекрасно, я вважаю. Наступний раз, коли прийде час переконувати світову бюрократію продовжувати нести збитки заради України про Роттердам + будемо їм розповідати? Так пише на своїй сторінці журналістка Лариса Волошина, передають Патріоти України і цитують далі:

"Чем больше говоруны власти приводят аргументов в пользу безальтернативности, тем меньше им доверия. В годовщину гибели людей на Майдане осознано топить за бизнес Ахметова – это надо быть самоубийцей. Ну неужели не понятно, что в коллективном сознании возникает нехорошая ассоциативная связь, которая тут же отсылает к персоне сбежавшего президента?

Кто им там советует в плане политического пиара? Обменяйте своих политтехнологов на украинских пленных. За одного мастера художественного свиста можно десять бойцов выручить, настолько их работа ценна для кремлевских планов по демонтажу украинского государства. Исходя из того, как мастерски им удалось провести параллель от президента к Ахметову, а там и до Ростова, эти пиарщики точно кормятся не только с рук украинских политиков, но и из кремлевской кассы.

Ну а если серьезно, игры, многоходовочки, кулуарные междусобойчики для копеечного гешефта в условиях войны – это путь к поражению. Война всегда модерн. Это всегда две стороны, четкое и бескомпромиссное "или-или". Война – это четкий дискурс и четкое определение стороны. Нельзя посылать обществу противоречивые сигналы. Потому что общество уже определилось со стороной. И любая невнятность тут же будет воспринята как враждебность".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...