"В России признали Крым украинским": Блогер розповів про "біполярний розлад РФ як держави"

Державний російський мобільний оператор добре знає, що Крим - це Україна, а пересічні росіяни чомусь впевнені нібито півострів їхній.

У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

"Тут модно стало спрашивать "Чей Крым?". Одни отвечают сразу, некоторые колеблются, а некоторые вообще не знают что сказать. А ответ, на самом деле, прост", - пише блогер Сергій Талк на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Заходите на сайт российского оператора Теле2, открываете карту покрытия и опс... Крым оказывается заграницей! То есть даже разделённый Польшей Калининград входит в федеральную сеть, а Крым нет. И оплата звонков оттуда по роумингу! Это для тех, кто вдруг захочет там отдыхать, кстати.

Самое смешное, что Теле2 - не какая-то частная лавочка, а принадлежит государственному Ростелекому! По-моему, вопросов больше нет. Единственное, мне одному кажется, что Россия как страна страдает биполярным расстройством?".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...