В столичній школі відбулася зустріч з тяжко пораненим героєм АТО (фото)

Воїн Ігор Касаткін перебуває на лікуванні у Київському військовому шпиталі, але знову збирається на війну

У школі №160 м Києва пройшла зустріч з героєм. Фото: Фейсбук

Неймовірна історія сьогоднішнього дня. В київській школі № 160 Дарницького району відбулася зустріч з героєм АТО до Дня морської піхоти України – Ігорем Касаткіним. Так пише Оксана Лазебник у "Фейсбуці", повідомляють Патріоти України, продовжуючи:

"У серпні 2016 року ,під час виконання службових обов’язків у секторі «М» ,він підірвався на міні, в результаті чого втратив кінцівку лівої ноги. Саме зараз Ігор перебуває на лікуванні у Київському військовому шпиталі.
Зранку, коли я приїхала до Ігоря, він навіть не здогадувався, що майже через годину на нього чекатимуть приємні сюрпризи ))) З сумом на обличчі , Ігор зібрався і разом з ним, та Євген Сапожніков, ми вирушили в особливу школу. Київська школа № 160 - це заклад, в якому виховують почуття глибокого патріотизму, національної гідності, любові до Батьківщини, навчають поважати дорослих та з розумінням ставитися до молодших. Протягом 2,5 років вони всіляко підтримують мої різноманітні соціальні проекти, допомогають нашим воїнам, моїм підлеглим діткам- переселенцям,та всім тим, -хто потребує допомоги.
Напередодні ,вже вкотре ,провели благодійний ярмарок. Дітки з батьками власноруч виготовили велику кількість цікавих та патріотичних виробів, напекли різноманітних смаколиків. Разом з класними керівниками під українські пісні торгували на подвір’ї. Благодійний ярмарок підтримало дуже багато мешканців району. Щиро дякую за розуміння та підтримку всім, хто долучився до цієї акції, ДЯКУЮ за гроші, які вторгували дітки на ярмарці для Ігоря!!!
Святкова програма була надзвичайно патріотичною, а виступи маленьких вихованців - надали глядачам невичерпний заряд бадьорості та сил. Під час концерту, тихенько звернула увагу на Ігоря, і в той момент зрозуміла, що саме підняття морального духу - це те, що йому зараз потрібно. Такі люди заслуговують великої поваги, бо саме зараз, коли він ледве ходить на протезі,він вже говорить про такі речі, які просто руйнують всі стереотипи. Він знову збирається в АТО, в якості інструктора.
Низький уклін директору школи, всьому педагогічному колективу, зам директору по виховній роботі - Марії Олександровні, батькам, діточкам, ооблива подяка моїй подрузі дитинства ,яка працює в цій школі Зоя Сидоренко, волонтеру, Хрещеній Мамі усіх Морських піхотинців Вікторія Христенко, яка знайшла час приїхати на це свято. Всі вони - є справжніми патріотами нашої країни!!!! Хочеться побажати вам невичерпного запасу здоров’я, а все інше ми разом подолаємо!!!
І на завершення, хочеться сказати лише одне, ми не можемо стояти осторонь і дивитись як гинуть наші захисники, як тяжко та болісно страждає народ. Такими заходами, які були проведені сьогодні, ми повинні доводити, що ми одна сім’я, що ми можемо підтримати один одного у складні часи. Давайте бути більш відкритими один до одного і тоді разом ми все ПОДОЛАЄМО !Всі ми - Герої України!!!", - пише Оксана.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...