"В стране становится много идиотов. Наличие мозгов - более важное для политика, чем вкладыш "украинец" в паспорте", - журналіст

Олександр Дубинський прокоментував пропозицію депутата Житомирської облради від ВО "Свобода", який запропонував повернути графу "національність" у реєстраційні документи українців.

Ілюстрація:Відомості.UA

"Я не знаю, влияние ли это революции, или какой другой природный катаклизм, нами не понятый, так разжижает мозги людям - но в стране становится существенно много идиотов". Про це пише в своєму Facebook журналіст програми "Гроші" на каналі 1+1 Олександр Дубинський, передають Патріоти України, продовжуючи:

По странному стечению обстоятельств, особенно остро этот процесс ощущается в "патриотических кругах", которые с каждой новой идеей становятся все ближе к факельным шествиям и сжиганию неугодной литературы. Например.

Керівник обласної організації ВО «Свобода», депутат Житомирської обласної ради Сидір Кізін пропонує повернути графу «національність» у реєстраційні документи українців.

...зобов'язати державні органи реєстрації актів цивільного стану України внести запис «національність» у паспорт громадянина України, свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб, у яких відсутній запис про національність, або видати відповідний вкладиш до цих реєстраційних документів;

...законодавчо встановити, що українці повинні бути представлені в органах державної влади і місцевого самоуправління пропорційно до населення України;

Употреблять второй раз слово "идиотизм" не буду, так как я из интеллигентной семьи.

Вместо этого, просто предложу господам из Житомирской ячейки партии Свобода свежую идею для их напряжённой умственной работы.

Набирайте в свои ряды людей, с интеллектуальным уровнем хотя бы немного выше 0. И пропорционально разместите их в руководстве партии в соответствии с этим значением.

Мне кажется, наличие мозгов - это куда более важное условие для политической работы и попадания во власть, чем вкладыш "украинец" в паспорте.

P.S. Ну, или можете начать измерять окружность черепов. Тоже метода.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...