"В Томской области полицейские, испугавшись полтергейста с летающими ножами, вызвали на подмогу священников", - Бабченко

В УМВС Томської області також зазначили, що проводять дослідчу перевірку за фактом залякування громадян потойбічними силами.
Російська поліція злякалася привидів. Ілюстрація: соцмережі.

Дивна історія сталася в російській Томській області. Там полтергейст, що бушує в одному з будинків, налякав правоохоронців. Про це повідомив відомий російський журналіст Аркадій Бабченко у соцмережі, передають Патріоти України.

Ось що написав Бабченко: "В Томской области полицейские, испугавшись полтергейста с летающими ножами, вызвали на подмогу священников. Во время нахождения сотрудников полиции на указанном адресе в спальной комнате упал шкаф (в непосредственной близости от сотрудника полиции), после из навесной полки выпали книги, из комнаты, в которой никто не находился, вылетела палка, – говорится в рапорте озадаченного офицера.

Рационального объяснения указанным событиям не нашлось. Чтобы как-то стабилизировать ситуацию, сотрудникам МВД пришлось искать помощи у служителей культа. Православные священники прибыли по вызову и "провели обряд освещения жилого помещения, а так же остались на ночлег".

В УМВД Томской области также отметили, что проводят доследственную проверку по факту запугивания граждан потусторонними силами. Москва. Кремль. Срочно. Высылайте Томскую область вертолеты с галоперидолом".

Підписники підтримали журналіста, запідозривши, що історія не обійшлася без алкоголю або чого-небудь важче.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 16 квітня: Що українці традиційно робили на Іринин день і чого намагались уникати

вівторок, 16 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 16 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучениць Агапії, Ірини, Ніки, Галини, Василини та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподобного Микиту Кесарійського. . Свято 16 квітня відоме як Ірина ...

Тому що кругом розумниця? Ганна Маляр, котра категорично проти демобілізації ветеранів, задекларувала дуже цікаві доходи за 2023 рік, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 6:15

У 2023 році ексзаступниця міністра оборони України Ганна Маляр отримала 101 тисячу гривень зарплати на основному місці роботи у компанії, основними кодами діяльності якої вказано, зокрема, виробництво зброї та боєприпасів та виробництво військових тран...