В Україні Путін загрузне, НАТО не варто хвилюватись, а військові навчання РФ - лише шантаж, - військовий експерт

В Альянсі дивляться на нашу територію і розуміють, якщо Путін, не дай Бог, рушить свої війська в Україну, то не подолає ці тисячі кілометрів до кордонів НАТО.

Путіну Україну не здолати. Ілюстрація:Радіо Свобода

Військові навчання РФ "Схід-2018" – більше шантаж, ніж реальна загроза. НАТО до агресії Росії готове. Україна теж у змозі вести позиційну війну. Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов, інформують Патріоти України.

Як зауважує військовий, навчання підвищують рівень боєздатності військових частин і їх взаємодію. Злагодженість штабів, наголошує Жданов, – основа ведення бойових дій. Але війна – комплекс заходів. Навіть при самих злагоджених діях штабів і відпрацьованій системі управління військами, щоб йти вперед, треба війська поповнювати, в першу чергу, особовим складом. Будь-який наступ призводить до втрат особового складу. А без його поповнення війна закінчиться.

"НАТО проводить ротацію військ і фактично закінчило формування угруповань на східних кордонах. Передислоковані танкові дивізії в Польщу, перекинуто авіаційне крило в Прибалтику, відбулося розгортання системи ПРО в Польщі та Румунії. В Чорноморському басейні постійно присутні кораблі НАТО. В Балтійському морі теж. І є ще Україна. Для НАТО – це просто бальзам. В Альянсі дивляться на нашу територію і розуміють, якщо Путін, не дай Бог, рушить свої війська, то не подолає ці тисячі кілометрів до кордонів НАТО," – наголошує Олег Жданов.

На переконання фахівця, в Україні Росія загрузне. Тому що НАТО допомагатиме наданням "Джавелінів", засобами контрбатарейної боротьби, безпілотниками тощо. Нехай, говорить Жданов, Путін спробує помірятися, Україна може ще й дивіденди отримати.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...