В Україні у геометричній прогресії збільшилася кількість електрокарів

В 2016 року кількість електромобілів в Україні збільшилася рівно в чотири рази, і зараз вона досягає 2593 одиниць, інформують Патріоти України з посиланням на портал Electrocars.

Згідно з даними аналітиків порталу, показник міг би збільшитися ще на кілька сотень авто, якби не гальмування сертифікації влітку минулого року.

Станом на кінець грудня минулого року в Україні налічувалося 884 авто з гібридним двигуном і 1709 електрокарів. Популярність електромобілів в Україні зростає вже другий рік поспіль, і в багатьох великих містах стрімко збільшується і кількість зарядних станцій. Наприклад, тільки в одному Києві за дванадцять місяців кількість таких станцій зросла з 38 до 136. На другому місці за кількістю станцій залишається Харків - 93 зарядки.

На даний момент число таких станцій в Україні становить 577, а кількість швидкісних досягло 44 станцій, причому роком раніше їх в Україні ще не було. На одну зарядну станцію в Україні припадає лише чотири електромобіля, і це означає, що навіть при стрімкому зростанні продажів електрокарів черг на "заправках" найближчим часом не передбачається.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...