В України немає спільного майбутнього з окупованим Донбасом, - Остап Дроздов

Журналіст переконаний, що ця війна ніколи не завершиться: "Якщо любиш – треба відпустити».

Війна на Донбасі не може закінчитися перемогою однієї зі сторін. Фото: ONLINE.UA.

Ні про яке спільне майбутнє між Україною та окупованими територіями Донбасу не може бути мови. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebok написав журналіст та телеведучий Остап Дроздов, передлають Патріоти України.

Журналіст висловив упевненість, що нинішні військові дії у Донецькій та Луганській областях ніколи не завершаться капітуляцією однієї зі сторін.

«Рішення про відмову від власної ідентичності – це ціна війни. І та сторона, яка зазнала поразки, повинна забути про свої інтереси, перестати бути собою. Таким чином, військові дії на Донбасі нічим не закінчаться, оскільки ми ніколи не зможемо повірити Путіну, а проросійські мешканці цього регіону не повірять в Україну», - вважає Дроздов.

Також він додав, що формування «ватної» ідентичності завершилося давно, і тому процес її викорінення буде вкрай складним. Остап Дроздов вважає, що в України та окупованого Донбасу абсолютно різне майбутнє, тому спільним воно ніяк не може бути.

«Таким чином, ця війна ніколи не завершиться. Якщо любиш – треба відпустити», - наголосив журналіст.

Його пост обурив користувачів мережі. Зокрема, деякі з них написали, що Україна вже відпустила Крим з любов’ю, і ні до чого доброго це не призвело.

Однак інша частина читачів сторінки Дроздова стверджує, що військові дії триватимуть ще довго, і цьому сприятиме не те, що жителі Донбасу своєрідно дивляться на життя, а через активну кремлівську пропаганду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...