"В Украине сначала тоже было так. А потом загорелись покрышки": Рабінович про те, як Кремль обкрадає росіян

За всі примхи російського владного Олімпу розплачуються прості росіяни.

Ілюстрація:nv.ua

"#‎БетоннаяСтена: у лохов собирают (акцизный сбор) деньги на содержание Путина, Кадырова, Крыма, Донбасса, Асада, Ротенберга, Сечина, Миллера." - пише у своєму Facebook російський фінансист Слава Рабінович, зазначають Патріоти України.

Выстрелил кривой крылатой ракетой из Каспийского моря, приземлившейся в 200 км от цели, и акцизный сбор хорошо потрачен на сам выстрел и спиленный бюджет по этому выстрелу.

Увеличил бюджет на телевизионную пропаганду RT по всему миру, и акцизный сбор нашёл применение. Построил новый дворец Путина или Гундяева, и акцизный сбор хорошо улёгся на благую скрепно-духовную цель.

Построил фонтан в Грозном за миллиард долларов, и население всей страны собирает акцизы: а теперь давайте построим в Грозном фонтан за три миллиарда!

Закопал миллиард долларов на несуществующий трубопровод через Турцию, и акцизный сбор спилен!

Платим акцизный сбор на бензин, бараны! Собираем на второе шубохранилище для Якунина на пенсии! Платим сбор на капремонт, лохи! А то "Фабрика Троллей" новый бюджет от Кремля запросила. И даже не думайте о ремонте дорог: это крамола!

В Украине сначала тоже было так. А потом загорелись покрышки. Не все хотят быть лохами и баранами forever.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій, - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Представники державної російської компанії "Рособоронэкспорт" підготували для нинішнього міністра оборони ри-фи пана шойгИ, "озабоченного" криміна...