В Укрзализнице революция - Красовицький

І не так багато для цього потрібно. Просто щоб кожен гідно робив свою роботу

Новий сервіс залізничників вразив відомого видавця настільки, що той визначив це як справжню побутову революцію, зазначають Патріоти України.

"В Укрзализнице революция. Вместо дорогого буфета, с растворимым кофе в тележках, жутких сэндвичей за 60 грн и нелюбезных мальчиков-девочек, теперь пассажиров обслуживает вог-кафе с ценами ниже кофе-хауза в Киеве. Очень вкусным облепиховым чаем и улыбчивым персоналом. Теперь, может, и книги пробьем в меню?", - написав у Фейсбуці директор харківського видавництва «Фоліо».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...