У Вашингтоні обговорювалося питання залучення США до "нормандського формату", - Олег Пономар

Прокурори 20 американських штатів 11 травня зажадали призначити спеціального прокурора для розслідування ймовірного втручання Росії у вибори президента США.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Короткий тиждень пролетів швидко - п'ятниця. Що важливого на десерт? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

" - Как мы и предполагали, увольнение Коми имеет обратный эффект и RussiaGate получает новое развитие:
Комитет по разведке американского Сената впервые выписал повестку в рамках расследования о вмешательстве России в президентские выборы. Бывшего советника президента по национальной безопасности Майкла Флинна обязали передать комитету документы, имеющие отношение к расследованию.
Прокуроры 20 американских штатов 11 мая потребовали назначить специального прокурора для расследования предполагаемого вмешательства России в выборы президента США.

- Мы предполагали это еще год назад, но из-за выборов в США процесс пришлось начинать заново:
Во время визита Климкина в Вашингтон обсуждался вопрос привлечения США к "нормандскому формату".

- Украина - это Европа:
Совет ЕС одобрил введение безвизового режима для граждан Украины. Также более 35 стран Латинской Америки и Азии вслед за ЕС автоматически предоставят безвизовый режим украинцам".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...