"Вы все еще хотите жить с этими людьми в одной стране? Считаете, что это возможно?" - Кох про похорон Мотороли

На думку політика Донецьк, де під оплески ховають убивцю українців, може стати для України аналогом Чечні в РФ.

Похорон російського терориста в Донецьку. Фото:Styler - РБК-Украина

Колишній віце-прем'єр-міністр РФ Альфред Кох прокоментував похорон бойовика Арсенія Павлова (Мотороли) в Донецьку, на який, за інформацією сепаратистських ЗМІ, прийшли близько 50 тис. осіб. Про це Кох написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Похороны Моторолы. Жители Донецка (около 50 тыс. человек) провожали своего героя как артиста - аплодисментами... Украинцы! Вы все еще хотите жить с этими людьми в одной стране? Вы все еще считаете, что это возможно? И что все успокоятся и будут мирно жить бок о бок? Ну серьезно? У нас в России подобный эксперимент был проведен с Чечней. Чем закончился – вы знаете", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розпіарений російський літак виявився небоєздатним і небезпечним для пілотів, - журналіст

субота, 11 травень 2024, 18:44

"Оце – чергова розпіарена московською пропагандою "вундервафля" - винищувач "5 покоління" Су-57. Ним намагаються лякати "агресивний блок НАТО" і взагалі все людство: ми такі круті, як вискочимо, як вистрибнемо...", - пише журналіст Павло Бондаренко на ...

Ті, що обіцяли "допомогти Ровенькам на Луганщині": У російському місті обвалився п'ятиповерховий будинок (фото)

субота, 11 травень 2024, 18:14

Подібні речі трапляються у Печорі регулярно. У Печорі (Республіка Комі РФ) упала частина гуртожитку: частково обвалився п'ятиповерховий будинок. Про це з посиланням на ГУ МНС у регіоні повідомляють росйські ЗМІ і пабліки, передають Патріоти України. По...