"Вы за мир, украинцы - за войну? Нет, ребята. Это мы с самого начала отговаривали вас": Казанський нагадав мешканцям ОРДЛО, хто приніс війну на Донбас

Журналіст закликав жителів Донецька і Луганська пам'ятати, "кому треба дякувати за загибель людей, відсутність пенсій, зарплати в 3000 рублів і загальну розруху".

Сепаратистський мітинг в Донецьку 1 березня 2014. Ілюстрація:uapress.infoБагато з жителів Донбасу, які навесні 2014 року розпалювали "російську весну", зараз намагаються перекрутити дійсність, заявляючи, що у війні на сході України винні саме українці. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Казанський процитував свій допис трирічної давності про мітинг сепаратистів в Донецьку.

"Люди, устроившие сегодня в центре Донецка масштабный митинг и угрожавшие штурмом Донецкой ОГА сами не понимают, что творят. Судя по разговорам в сегодняшнем транспорте, завтра в Донецке будет вакханалия. Опять будут сметать спички, макароны и крупы и вытряхивать банкоматы.

Многие люди убеждены, что в Донецке гривна скоро не будет ходить, что можно теперь не платить кредиты и коммунальные услуги. Помахать флагом на площади – это конечно прикольно. Но понимают ли эти ребята в бутафорских казачьих мундирах, что сейчас подкладывают свинью своим же соседям, землякам, шахтерам и металлургам? Что в первую очередь делают нищими их?" - писав він тоді.

Казанський закликав жителів Донецька і Луганська пам'ятати, "кому треба дякувати за загибель людей, відсутність пенсій, зарплати в 3000 рублів і загальну розруху".

"Сегодня многие из тех, кто начал эту кровавую вакханалию, стараются вывернуть историю наизнанку и говорят "мы за мир, украинцы - за войну". Нет, ребята. Это мы с самого начала отговаривали вас.

Это мы были за мир и пытались взывать к благоразумию. К сожалению, мы оказались тем Донбассом, который действительно никто так и не услышал", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...