"Вы завидовали ему живому. Поэтому – убили. Но зависть не прошла!" - Кох про руйнування меморіалу Нємцова

Російська влада через заздрощі регулярно знищує меморіал пам'яті Бориса Нємцова на мосту, на якому був убитий опозиційний політик.

Погром меморіалу Борису Нємцову. Фото:скрін відео

Колишній віце-прем'єр-міністр РФ Альфред Кох прокоментував черговий погром меморіалу Бориса Нємцова, організований на місці його вбивства на мосту біля Кремля в Москві. Про це Кох Написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Одно не понятно: а чего бегом-то? Почему так суетливо? Вы что, банк грабите, что ли? Вы же власть! У вас все права! Чего так, украдкой? В темноте, огромной толпой... Или вы понимаете, что делаете что-то не то? Неужто стыдно? Да, да! Вам стыдно. Вы знаете, что это гнусно. Строго говоря, вы – мародеры. А те, кто вам отдал такой приказ, – трусливые свиньи", - підкреслив він.

Кох додав, що влада заздрить Нємцову.

"Вы завидуете Немцову. Вы завидовали ему живому. Поэтому – убили. Но вот оказия: зависть не прошла! И поэтому вы пытаетесь уничтожить память о нем. И любовь к нему людей. Ничего не выйдет. Авось вам на могилу цветы носить не будут. Тем более так много и так долго", - зазначив він.

Борис Нємцов був застрелений в районі московського Кремля пізно ввечері 27 лютого 2015 року. На місці його загибелі був організований меморіал пам'яті політика, який неодноразово розорявся владою. У зв'язку з цим активісти встановили на мосту чергування. Чергування тривали, незважаючи на аномально холодну погоду в столиці РФ.

У січні 2016 року співробітники "Гормост" знесли народний меморіал пам'яті Нємцова три рази за місяць. 30 cічня знесенню меморіалу передувало затримання Павла Колесникова і Олега Ворошилін, які чергували на меморіалі.

Попереднє розорення меморіалу Нємцова сталося в ніч на 20 січня 2016 року, коли на Великому Москворецькому мосту був затриманий Павло Такмаков, який чергував там захисник меморіалу.

Схожий інцидент - з затриманням активістів, які чергували на мосту і вивезенням меморіалу - відбувся 14 січня 2016 року.

30 січня 2017 року співробітники "Гормост" знову знищили меморіал, присвячений Нємцову. До цього двірників 28 січня спеціально відправили, щоб ті затерли напис "Борись", зроблену на снігу біля Кремля.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки зі змістом "та в носі ми бачили, що подумає Путін" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:15

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...