"Вам здесь не тут!" - блогер про те, як відреагує Одеса на можливі сепаратистські провокації 9 травня

Одеса - це місто, що не має національності, місто - яке пережило не одне потрясіння, що виникло на міжнаціональному і етнічному грунті.

Трагедія 2 травня 2014 року в Одесі. Ілюстрація:www.unian.ua

У світлі знову обговорюваних провокацій, можливих в Одесі на День Перемоги, популярний блогер Serg Marco вирішив пояснити, що буде насправді, якщо раптом проросійськи налаштовані провокатори безладів, спробують в Одесі провернути той же сценарій, за яким створювалися терористичні "ДНР / ЛНР. Про це він написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

Одеса за його словами, це місто, що не має національності, місто - яке пережило не одне потрясіння, що виникло на міжнаціональному і етнічному грунті.

"В Одессе веками жили украинцы, евреи, россияне, греки, чеченцы. Все жили в мире, так как понимали, что если тронуть одного, то выражаясь языком одесского менталитета, будет: ой, а зачем оно мне надо. В Одессе всегда понимали, что бывает, когда рушится эта хрупкая гармония", - пише блогер.

На його думку, велика помилка ФСБшників полягала в тому, що росіяни вирішили розкрутити сепаратистські рухи в Одесі за принципом бунтів в інших містах, абсолютно не розуміючи того, що Одеса завжди вимагала особливого до себе підходу.

"Сепаратисты видели пассивность населения и отсутствие агрессивного к ним настроя, и не правильно поняли этот настрой, решив поступить как в Донецке. И чем все это закончилось, вы уже знаете. Так вот говоря об Одессе, скажу, что здесь надо учитывать самый основной контраст – вам здесь не тут!

При попытке захвата Одесса покажет такие когти, что Кадыров поймет, что не тех бандеровцев учили бояться сепаратистов. И шоб вы так жили, как Одесса будет смеяться, что ее захватили", - іронічно підсумовує блогер.

Він упевнений, що Одеса, те особливе місто, яке стійко вистоїть та відкине всі сепаратистські наміри. "Так что Одессу трогать не стоит, себе дороже выйдет", - попереджає Serg Marco.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...