"Ватаны бесятся после победы Джамалы" - реакція соцмереж на вчорашній фінал "Євробачення"

"Они корчатся, извиваются и плюются слюной, но их самолюбие опущено, поскольку "деды воевали, а они сейчас нация лузеров" - пише один з користувачів мережі.

Перемога Джамали. Фото:24tv.ua

Після завершення фіналу пісенного конкурсу "Євробачення" у Стокгольмі феєрична та впевнена перемога представниці України Джамали принесла радість українським користувачам соцмереж, але й підняла хвилю "завивання" серед "ватного" контингенту країни-агресора. Видання UAInfo пропонує підбірку кількох дописів українських користувачів Facebook після оголошення результатів конкурсу, зазначають Патріоти України.

"В русском паблике Евровидения ватаны бесятся после победы Джамалы.

"Политика победила Россию", "Обамка проплатил", "голоса нет", "вместо движений конвульсии", "ху*вое несексуальное платье", "редиски из жюри обидели нашего Сережу Лазарева".

И представьте, это просто конкурс поп-песни, а не победа в международном суде Гааги, новая порция санкций США и Европы, позорный вывод русских войск из оккупированного Донбасса или возвращения Крыма.

Есть в тесте песни Джамалы хорошие строчки, они как шпаги в тучную ватную тушку:

Where is your mind?

Humanity cries.

You think you are gods.

But everyone dies.

Кстати, за них наша певица незадолго до финала отхватила ещё и приз за лучший текст композиции.

Что значит для нас в целом - эта победа, кроме лучика света в темном царстве смуты, разочарований и тревоги. Да просто двигаться и побеждать, поскольку даже самые наши маленькие победы для русской ватушки, как дихлофос. Они корчатся, извиваются и плюются слюной, но их самолюбие опущено, поскольку "деды воевали, а они сейчас нация лузеров".

Marina Daniluk-Yarmolaeva

Телевізійні гурмани, які дивляться реакцію студії РТР на поразку Лазарєва, повідомляють, що їхня головна теза така: європейські еліти, тобто журі, ужасно далєкі от народа. Ось-ось відбудеться розрив. А я вам так скажу, мабуть кремлівські гроші не до всіх журі дійшли... Будуть нові розборки. На московському кладовищі.

Володимир Горбач

Розчаровані обличчя Лазарєва та Кіркорова зробили мій день! Але вата буде в захваті, адже перемога Джамали доводить конспірологічну теорію про те, що результат Євробачення проплачений ЦРУ. Можна лити бруд, виражати свою ненависть скільки завгодно. Вони це люблять. Уявляю заголовки в російських ЗМІ.

Ilaria Shevchenko

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...