"Ватный народ в страхе и винит во всем Украину": Бочкала про підозрілу ситуацію у Криму

Журналіст припускає, що це навіть навчання окупантів. Відпрацьовується реакція на диверсію - як на одну з найбільш ймовірних, з точки зору росіян, загроз.

У Армянську тривожно. Ілюстрація: iloveukraine.com.ua.

"По поводу севера Крыма. Там действительно какая-то заворушка. Интернет отключён, два из трёх пунктов пропуска закрыты. Работает только Чонгар и жутко медленно. Среднее время прохождения административной линии - 12 часов", - написав журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

На севере полуострова вчера повсюду расклеили ориентировку на четверых. Они якобы что-то натворили в Армянске. Описываются в военной форме, с шевронами, оружием, возраста примерно 35 лет. Активно распространяется слух, что во всем виноваты "татары" и "украинские диверсанты". Но диверсанты не действуют в тылу противника в военной форме. Разве что это форма противника... В данном случае - непонятно.

Похоже произошла некая внутренняя история. Допускаю, что это даже учения. Отрабатывается реакция на диверсию - как на одну из наиболее вероятных для оккупантов угроз. В пользу этой версии можно констатировать активное перемещение военной техники. Ватный народ в страхе и, как я уже сказал, винит во всем Украину. В общем, идеальная для российского агрессора ситуация.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...