Важка артилерія: Макрон та Шварценегер потролили Трампа (відео)

Колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер та Президент Франції Еммануель Макрон під час зустрічі обговорили можливу співпрацю для "зеленого" майбутнього Землі. Про це Арнольд Шварценеггер написав на своїй сторінці у Facebook.

«Вдячний за зустріч із президентом Еммануелем Макроном, на якій ми обговорили питання навколишнього середовища та "зелене" майбутнє», – передають слова залізного Арні Патріоти України.

Екс-губернатор Каліфорнії також назвав Макрона "прекрасним лідером". Окрім цього, Шварценеггер опублікував відео, на якому вони обіцяють "знову зробити планету великою".

"Ми працюватимемо разом, щоб зробити планету знову великою", – зазначив на відео Макрон. Його фраза перегукується з лозунгом президентської кампанії Трампа "Make America Great Again".

Нагадаємо, раніше Президент США Дональд Трамп офіційно заявив про вихід Сполучених Штатів з глобальної кліматичної угоди, спрямованої на зменшення парникових викидів та забруднення атмосфери задля протистояння наслідкам глобального потепління.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...