Вбили двічі: Наруга над пам'яттю загиблих Героїв у середмісті Києва

У нас в Києві, можна сказати, біда. Сьогодні, 26.02.2017, ідучі зі справ повз Михайлівський Собор, побачив це...

Як відомо, поруч із Собором є стіна пам'яті, на якій розміщені світлини загиблих Героїв Національно-Визвольної Війни. І от хтось, зірвав один з плакатів зі світлинами і порвав... Це видно! Хтось потім просто сложив його так як сложив, але і це ганебно! Герої Війни не повинні так лежати, навіть якщо це усього лише світлини.

Опублікував: Назар Приходько
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Жорстоке та безжальне пекло": Відомі фотографи показали моторошні кадри з розбомблених Кринок на лівому березі Херсонщини (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:52

Українські фотографи Костянтин і Влада Ліберови показали моторошні і болючі кадри з розбомбленого села Кринки на лівому березі Херсонщини, передають Патріоти України. На кадрах видно, що в селі, в якому раніше проживало близько тисячі людей, не залишил...

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...