"Вбивством Андрія Таранова РПЦ об'явила Україні війну на знищення", - блогер

Таранова вбив "православний олігарх" Малофєєв, з яким загиблий працював в одній компанії, - блогер

Малофєєв та патріарх Кирило Гундяєв. Фото: www.taday.ru

Блогер Сергій Кулік вважає, що смерть Андрія Таранова насправді була вбивством. Кулік додає, що це справа рук Костянтина Малофєєва, а точніше, РПЦ та УПЦ МП, які зараз опинилися під тиском ГПУ (те, що після цього тиску УПЦ може вдатися навіть до терору, і не лише інформаційного, писав не лише сайт ПУ, а багато інших, але жодних заходів влада не прийняла). Також блогер пов'язує діяльність Малофєєва з отриманням невідомим інвестором Юзівського родовища сланцевого газу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Чи може бути вбивство Андрія Таранова – справою рук олігарха Кості Малофєєва?

Може.
Таранов працював у «Ренесанс Капіталі», де колись молодий майже студент Малофєєв швидко став мільйонером. Малофєєв має багато що приховувати. Власне, як усі олігархи, пов’язані з РПЦ.
Малофєєв не просто працює задля «руського мира». Він старанно виконує замовлення РПЦ. Наприклад, поїздку з грошима на Донбас після того, як там почала розвалюватися структура УПЦ МП.

Малофєєв був на Донбасі саме тоді, коли викупили Юзівське родовище газу. Хто викупив (пробачте, виграв у конкурсі, ха-ха) родовище? «Юзгаз», тобто - Ярослав Кінах, один з очільників ЄБРР у 90-х - в той період, коли його партнером там як раз був Майкл Калві.
Йдемо далі. Калві мав зв’язки з «Ренесансом» у цьому році. Через Бориса Йордана, одного з засновників «Ренесансу». Йордан тісно співпрацює з РПЦ.

Ще далі. Малофєєв має благодійний церковний фонд. Друг славнозвісного київського владики Феодосія Снігірьова. Допомагає терористам. Путіну. Та РПЦ. Та УПЦ МП.
Всі ці останні події – «Юзгаз», який тихенько отримав велике родовище газу на Донбасі; приїзд Малофєєва до України; смерть Таранова, який знав Малофєєва ще 10 років тому (і всі його секрети мав знати згідно своєї посади у «Ренесансі») – пов’язані. Дуже міцно.
Що їх пов’язує? РПЦ та УПЦ МП. Останній штрих: чому треба вбивати Таранова?

Дуже просто. Вважаю, Кирило Гундяєв хоче замінити Новінського, який «про***в» справу в Україні, Малофєєвим. Новінський так мріяв стати президентом. Тепер не йому світить це… А що може заважати Малофєєву стати Новінським номер два? Лише одне. Людина, яка знає його не з кращого боку – Андрій Таранов.
І може, саме Таранову доручили розірвати зв’язки РПЦ та УПЦ МП з надвладними структурами та знищити ці «церковні»- «злочинні» інститути в Україні? Якщо так, то це останні місяці в нього непогано виходило. Тільки от хто довершить його справу?..

Якщо так, то вбивством Андрія Таранова РПЦ об'явила Україні війну на знищення.
І хто помститься церкві за таке?.. Впевнений – це попереду.
Тобто, над цими подіями стоїть одна структура. Це РПЦ.

Цікаво б спитати про це у Феодосія Снігірьова. Під приводом чого відбулася його остання поїздка до Росії? Чи досконально знає Онуфрій про його справи? А головне – "владика Феодосій, за що ваш друг Малофєєв вбив Андрія Таранова?..".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...