"Вчора - нахабний злодій, а сьогодні видатний підприємець": Журналіст розповів деякі подробиці про Василя Хмельницького

Технопарк Василь Хмельницький збудував на місці Київського мотоциклетного заводу. Сам завод Хмельницький вкрав 5 років тому у громади столиці.

Василь Хмельницький відкриває технопарк разом з головою Кабміну. Фото: соцмережі.

"Вчора - нахабний злодій. Сьогодні - видатний підприємець". Книг з такою назвою чимало наших багатіїв може написати безліч. Пише про це на своїй сторінці Facebook керівник проекту «Слідство.інфо» на «Громадському ТБ» Дмитро Гнап, передають Патріоти України.



"Подивіться на це фото. На ньому прем'єр Гройсман сьогодні відкриває новий технопарк разом з "бізнесменом" Василем Хмельницьким. Я вже почав забувати про цього діяча. Дякую, Левко Стек нагадав. Цей технопарк Хмельницький збудував на місці Київського мотоциклетного заводу. Сам завод Хмельницький нахабно вкрав 5 років тому у громади столиці, і ось тепер, на радість гіпстерам, відкрив там технопарк.

Нагадаю, до крадіжки заводу, Хмельницький зі своїм подєльніком Івановим також вкрали у киян наступні підприємства:
- Київенерго (продане Ахметову)
- Київгаз (проданий Бойку і Фірташу)
- Київмлин та Київхліб (залишили собі)
- банк Хрещатик (випотрошений і збанкрутілий).

Хтось скаже: добре, що на місці вкраденого комунального майна Хмельницький відкриває щось інноваційне. Міг би просто спустити ці гроші в офшори, або побудувати якесь Межигір'я. Це правда. Я просто хочу, щоб ми були об'єктивними і бачили картину в цілому. Щоб ми сприймали добрі вчинки наших багатіїв не як великодушну подачку з їхнього боку і не як привід для захоплення ними. А швидше, як їхню спробу замолити гріхи перед суспільством, яке вони безбожно грабували і гвалтували роками. І якщо хоч один з них почне пафосно патякати, що ви всі лузери, бо не збудували навіть собачої будки, тицьніть їх писком в історію. Де кожна їхня собача будка побудована ціною вкраденої й перепроданої власності", - пише Гнап.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...