Вчитель та лікар зачекають: У Києві професія двірника стане бажаною та престижною

​Уже в серпні більшість киян побачать комунальні платіжки з новими, майже вдвічі більшими цифрами за квартплату.

Фото: gazeta.ua

Чиновники пояснюють це тим, що нинішній тариф на утримання будинків та прибудинкових територій збитковий, а сам сервіс часто неякісний.

За їх словами, тариф за цю комунальну послугу не змінювався з 2010 року та нині складає максимум 3,14 грн за метр квадратний житлової площі, тоді як у комерційних жеках сягає 7 гривень.

Комунальним жекам із 1 липня встановлено працювати з тарифом 5,80 гривень, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Чиновники радять киянам не панікувати, а порахувати – загальний обсяг щомісячних платежів назагал зросте не більш, ніж на 5%. При цьому 10-відсоткова знижка при своєчасній оплаті залишиться в силі, так само, як і субсидії. При цьому сервіс обіцяють кращий, бо жеки отримають більше грошей на свої потреби.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...