Вчителька з Кривого Рогу вийшла заміж за довічно ув'язненого (фотофакт)

​У Кривому Розі пройшла незвичайна церемонія. Вчителька англійської мови з Ізмаїлу Одеської області вирішила вийти заміж за ув’язненого до довічного терміну.

Він вже 9 рік сидить за подвійне вбивство пенсіонерів, яких намагався пограбувати. Церемонія відбулася в СІЗО №3, передають Патріоти України з посиланням на 1tv.kr.

Молоді знайомі з дитинства, але потім практично не спілкувалися. Кілька років тому Богдан зрозумів, що Наталя - кохання всього його життя. Тому і вирішив одружитися. Вони разом служать в церкві.

Під час одруження молодята побачили один одного вдруге за останні роки. Тепер їм можна зустрічатися щомісяця не більше 4 годин, але раз в два місяці дозволено провести цілих 3 дні. Для цього в виправному закладі є окремі, платні кімнати з усіма зручностями. Новоспечене подружжя впевнено, з часом створять повноцінну сім'ю, а на волі виховають дітей.

Всього в Кривому Розі за 2016 рік зареєстрували три шлюби серед довічно ув'язнених. У нинішньому - стільки ж. Серед цієї кількості пар тільки одне розлучення.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...