Вдалий рейд: Бійці батальйону "Донбас" знищили терориста і трьох захопили в полон, - Бутусов (фото)

Завдяки ефективним діям українських військових тимчасово припинилися обстріли прифронтового населеного пункту Травневе, наголосив журналіст.

Олин із затриманих бойовиків. Фото:Fаcebook

Проведена 46-м штурмовим батальйоном "Донбас-Україна" операція привела до знищення позиції проросійських бойовиків, з якої здійснювали обстріли та коректування вогню по населеному пункту Травневе у Донецькій області. Про це повідомив головний редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Порушників Мінських угод покарано. Унаслідок дефіциту боєприпасів і обмежень на бойове застосування легким озброєнням, яке дозволено застосовувати Мінськими угодами, розвалити добре укріплені й обладнані позиції противника не можна. Тому командування 46-го батальйону провело операцію із примусу до припинення вогню доступними засобами. Українська бойова група здійснила раптове захоплення укріпленої позиції виключно із застосуванням стрілецької зброї", – підкреслив він.

За даними журналіста, обстріли Травневого тимчасово припинено. "Чудовий успіх, і готова модель дій для усіх підрозділів операції Об'єднаних сил", – зазначив Бутусов.

Командир 46-го батальйону Збройних сил "Донбас-Україна" В'ячеслав Власенко (позивний Філін) повідомив у Facebook, що вбитий під час рейду бойовик – уродженець російського міста Білгорода.

"Трьох бойовиків зі зброєю захопили в полон (уродженці міст Єнакієвого і Горлівки). Розвідгрупа успішно і без втрат повернулася в розташування свого підрозділу", – написав він.

Також про успішну операцію українських бійців повідомили на сторінці ООС.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військові називають це "комбінований вогневий вплив": Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів

четвер, 18 квітень 2024, 21:05

"Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів. Приклад того, що військові називають «комбінований вогневий вплив». DeepState: "Фактично fpv-дрони зупиняють штурмові дії, які готувалися на приватну забудову. Частина ворожої розвідки зайняла будин...

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...