Величезний НЛО над Бостоном шокував мережу (відео)

Апарат повільно рухався з боку в бік, ніби вивчаючи місцевість.

НЛО над Бостоном. Фото: YouTube

Користувачі шоковані опублікованим в мережі відео, в якому добре видно гігантське НЛО, зазначають Патріоти України.

НЛО зафіксували над американським містом Бостоном. Автором двох роликів нібито є звичайним водієм, який випадково побачив непізнаний літаючий об'єкт. Ролики були зняті з різних місць, але однією людиною.

В обох відео видно, що дивний об'єкт повільно рухається над містом, як би уважно вивчаючи все те, що відбувається внизу. Апарат повільно рухався з боку в бік, ніби вивчаючи місцевість. При наближеній зйомці видно, що в об'єкта є ілюмінатори. До того ж, апарат рухається навколо своєї осі. На наступному відео зафіксовано, як НЛО впевнено літає над будинками і машинами.


Втім, користувачі відразу помітили нестиковки. Вони цікавляться, чому тільки одна людина так захоплено знімає НЛО на відео. Всі інші автомобілі їдуть як зазвичай, і водії ніби не помічають величезний об'єкт в небі. Більшість користувачів впевнені, що ці відео фейкове.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...