Велика історична помилка: Портніков пояснив, як наступ Путіна на Донбасі посприяв об'єднанню України

Цілком ймовірно, що без відкритої агресії Путіна, Україна була б роздерта внутрішніми політичними протистояннями, умовно кажучи, між тими, хто підтримував Майдан і тими, хто був проти.

Володимир Путін. Ілюстрація:www.ukrinform.ua

Анексія Криму та військове вторгнення на Донбас стали великими історичними помилками президента Росії Володимира Путіна, тому що саме ці його бандитські дії дозволили об'єднати Україну після Майдану. Про це у своїй колонці на Лига.net пише політолог і журналіст Віталій Портніков, повідомляють Патріоти України.

"Анексія Криму і війна на Донбасі - це трагедія. Але без цієї трагедії просто не з'явилося б сучасної України.Не з'явилося б ніколи. І якщо хтось дав нам шанс відбутися як єдиній політичній нації і новій державі, повернутися в Європу і зрозуміти всю небезпеку і віроломність сусідньої країни - так це Володимир Володимирович Путін. В історії так нерідко трапляється - майбутнє держави визначає не її власне прозріння, а історична помилка сусіда", - зазначив політолог.

За словами Портнікова, цілком ймовірно, що без відкритої агресії Путіна, Україна була б роздерта внутрішніми політичними протистояннями, умовно кажучи, між тими, хто підтримував Майдан і тими, хто був проти.

"Було б погіршення економічної ситуації в країні. Було б загальне розчарування від того, що європейський вибір не приніс ніякої швидкої зміни життя. Було б обурення наших еліт через непомірні європейські вимоги, що заважають жити "по-людськи".

При цьому у Заходу не було б ніяких особливих моральних зобов'язань перед нашою країною - а лише обурення через те, що навіть після Майдану, навіть після Небесної сотні Україна примудровується залишатися "другою Росією", корумпованою і лицемірною", - вважає журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...