Верх блюзнірства. Навка відповіла на критику номера Beautiful That Way (відео)

Скандальний номер Тетяни Навки (Дружина Пєскова) мав продовження: фігуристка відповіла на критику тим, що рекомендувала подивитися італійський фільм "Життя прекрасне".

НавкаНавка відповіла на критику номера Beautiful That Way

Учасницю «Льодовикового періоду» здивувало, як іноземні агентства відреагували на її виступ.
Тетяна Навка і Андрій Бурковський виступили на проекті Першого каналу «Льодовиковий період» з номером Beautiful That Way за мотивами італійського фільму «Життя прекрасне». Учасники вийшли на лід в робах в'язнів концтаборів, чим викликали бурхливу реакцію в західних ЗМІ.

Багато видань не забули засудити номер, в якому брала участь сама дружина прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова. Однак, як впевнена сама Тетяна, критики, швидше за все, просто не дивилися фільм і тому не зрозуміли суть виступу.

- Мене дивує, звичайно, реакція. Напевно, люди не дивилися цей чудовий фільм, який завоював на Каннському кінофестивалі нагороди і отримав три премії «Оскар». Наш номер був на тему цього прекрасного фільму: life is beautiful - життя прекрасне, - розповіла вона Лайфу.

- Чесно кажучи, мені нема чого сказати. У нашому проекті не перший раз піднімаються теми війни, я особисто не перший раз катаю номер саме в одязі в'язнів концтаборів. Це наша творчість, і раніше вона якось не викликала ніякої реакції в світі. А це значить, що ми змушуємо людей замислюватися. Сподіваюся, що багато хто просто не бачили цей фільм, а коли зроблять це, подивляться наш чудовий номер іншими очима, - додала вона. Це верх блюзнірства.


Офіційна назва цього:

Номер Тетяни Навки (Дружина Пєскова) і Андрія Бурковського «Beautiful That Way» музика з к / ф "Beautiful Life". Тренер Ілля Авербух.

Завтра напевно покажуть як весело було людям в газових камерах, в концтаборах ГУЛАГу, і людям вмираючим від голоду.

Нагадаємо, раніше Патріоти України розповідали про "Счастливых "узников Освенцима" та як в Росії на телешоу грали в концтабір

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...