"Счастливые "узники Освенцима", - російський журналіст про приниження Холокосту і цинізм росТБ (відео)

Однією з учасниць номеру з концтабору виявилася Тетяна Навка - дружина Дмитра Пєскова, прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна.

Навка грає у концтабір. Фото: соцмережі.

Якщо написати в пошуковій системі "танець на льоду холокост", то вам висвітиться ось це - Тетяна Навка (дружина прес-секретаря Путіна) і Андрій Бурковський в робах з незграбно приліпленими шестикінечними зірками, зображуючи в'язнів Освенціма, танцюють і кривляються на ковзанах. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці російський журналіст Александр ТВЕРСКОЙ, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"Так, походя, ради разнообразия (от скуки) и высоких оценок в своих тупых конкурсах была взята, опошлена, принижена и измельчена тема Холокоста. Можно ещё не только прокатать на коньках эту тему, но и пропрыгать на батуте или прокувыркать в цирке на манеже. Я не удивлюсь. Главное, чтобы все аплодировали и рейтинги взлетали.

Попытка адаптации к фильму "Жизнь прекрасна" вылилась в банальную спекуляцию на теме.

Счастливые "узники Освенцима", улыбаясь и обнимаясь после танца, получили наивысший балл от судей.

Для этих людей всё - игрушки, всё поверхностно. Сегодняшнее этическое поле в России именно такое. Нет внутренних границ, ничего вообще нет - внутри пустота и что-то гадкое в ней.

Мне сложно выразить словами насколько фальшиво, безвкусно и по-идиотски выглядит вся эта "память" в шоу на первом канале, но одно на их счёт я могу сказать точно и однозначно - недалёкие, беспринципные мерзавцы".

Користувачі соцмережі бурхливо відреагували на такий номер Першого російського телеканалу:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...