​Верхівка ГПУ себе дискредитувала: «Реваншизм делает своё дело. Это все очень печально», – Хатія Деканоідзе

Останні події навколо колишнього заступника генпрокурора, вказує на глибоку кризу відомства, що має стояти на варті законності

Хатія ДеканоідзеПатріоти України пропонують ознайомитися з реакцією відомої реформаторки МВС на правовий безпредєл стосовно Каська у виконанні команди Шокіна, що продовжує керувати ГПУ після відставки свого шефа. Про це Хатія написала на своїй сторінці у соціальній мережі.

Изменения в стране – не начинаются с обычных людей. Для них нужен показатель так называемых "ролевых моделей", которые пришли и готовы менять судьбу этих самых обычных людей.

Если сведения счетов – это удачный показатель для нашей страны, значит, мы неправильно понимаем ценности и будущее Украины.
Много писалось, много говорилось о том, что правоохранительная система должна поменяться, стать фундаментом борьбы против коррупции и основой изменений "ролевых моделей" сверху.

То, что в последнее время мы наблюдаем со стороны Генпрокуратуры – это не относиться ни к ценностям, ни к будущему страны. И уж точно никак нельзя назвать изменениями.

Реваншизм делает свое дело. Объявить подозрение бывшему заместителю Генпрокурора, ночью, непонятно при каких обстоятельствах, – точно не прибавит баллов в глазах будущего поколения страны.

Для меня как обычного человека – это все очень сомнительно и печально. Какой смысл декларировать то, что мы не способны сделать? Какой смысл требовать изменений от обычных людей, если все показывает обратное, если суды тоже поддерживают реваншизм? Так кто меняется? Достаточно ли только изменений в полиции?

Мне жаль и грустно, что стандарты для наших "ролевых моделей" – двойные...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ціна зарозумілості влади

понеділок, 13 травень 2024, 0:55

Наступ росіян у Харківській області знову, як у краплі води викрив ці проблеми. І ціну їх – у життях українців. Скільки вже сказано і написано: . - про необхідність фортифікації і мінування; . - про пріоритет забезпечення військових усім необхідним –...

Торгова війна США проти Китаю розпочалася. Це призведе до ще більшого зближення Китаю та РФ, - економіст Олексій Кущ

понеділок, 13 травень 2024, 0:30

"Після всіх візитів до Пекіна міністра фінансів США Джанет Йеллен та держсекретаря Блінкена, коли Китаю ввічливо запропонували скоротити «надлишкові виробничі потужності», Китай відповів амбітною програмою "нових продуктивних сил", - пише економіст Оле...