Весь мир занят сейчас Трампом, поэтому Путин решил, что пора затянуть очередную гайку на Донбассе - Рабінович

Путін прагне до світового хаосу. Адже лише в таких умовах він може продовжувати свої злочинні справи, наголосив блогер.

Володимир Путін. Фото:http://www.segodnya.ua/

Масові протести в США та ескалація конфлікту на Донбасі – це логічно взаємопов’язані між собою події. Адже в Кремлі, лише побачивши можливість хаосу, вирішили скористатися цим моментом. В цьому переконаний відомий російський блогер Слава Рабіновіч, передають Патріоти України з посиланням на Гордон.

"События, которые происходят в США, воспринимаются кремлевскими бандитами как начало хаоса. Я имею в виду указы Трампа об ограничении въезда иммигрантов из нескольких стран, преимущественно мусульманских, запрете им въезда на 90 дней.

Это повлекло за собой протесты в Америке и во всем мире. Путин любит хаос. Путин стремится к мировому хаосу. Только в таких условиях он может творить свои преступные дела – в России, у соседей и не только" - зазначив Рабінович.

На його думку, жодні військові дії на Донбасі не відбулися би без дозволу Путіна і російського військового керівництва, адже саме вони керують бойовиками на Донбасі. Відтак і ситуація навколо Авдіївки – ініціатива Путіна.

"Вина за то, что происходит на востоке Украины, полностью лежит на бандитской кремлевской группировке. Тяжелые вооружения, находящиеся у "ДНР" и "ЛНР", – это все российское оружие.

Там кадровые российские военные. И Путин решил, что пора затянуть там очередную гайку или винтик, поскольку весь мир занят сейчас другим – Трампом", – підкреслив Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...

"Народу набирают п*здец, а все утилизируются": Окупант поскаржився на величезні втрати (відео)

четвер, 2 травень 2024, 22:05

Армія РФ зазнає великих втрат поблизу Часового Яру на Донеччині, через що в окупаційне військо набирають дедалі більше людей. Про це йдеться в перехопленій ГУР розмові російського окупанта, опублікованій у четвер, 2 травня, передають Патріоти України. ...