"Веселый, кстати, обаятельный мужик, пьяница, матершинник": Невзоров розповів про пітерського священика, який вербував білоруських повій

Священнослужитель "шляхом умовлянь і обіцянок намагався організувати вивезення в Санкт-Петербург для заняття проституцією" двох жінок.

Микола Кірєєв. Фото:https://apostrophe.ua

Несамовиту історію про священика з Ленінградської області прокоментував відомий російський публіцист Олександр Невзоров. Про це публіцист розповів в ефірі Эха Москвы, передають Патріоти України.

Як стало відомо, 3 серпня у Вітебську був затриманий Микола Кірєєв (сценічний псевдонім - отець Миколай), настоятель Храму Святих Апостолів Петра і Павла Виборзької єпархії Російської православної церкви.

Як повідомив Слідчий комітет Білорусі, священик "шляхом умовлянь і обіцянок намагався організувати вивезення в Санкт-Петербург для заняття проституцією" двох жінок.

СК порушив кримінальну справу ч.2 ст. 171 КК "Замах на організацію і використання заняття проституцією іншою особою, пов'язані з вивезенням за межі держави особи для заняття проституцією".

Невзоров розповів про отця Миколу наступне:

"Веселый, кстати, обаятельный мужик, пьяница, матершинник. Вот, он поехал куда-то вербовать белорусских проституток, и уже было заключил с ними сделку о том, что они переезжают работать под его покровительство здесь в Петербурге, как нагрянули какие-то упрямые белорусские менты и, невзирая на перстный крест и другие атрибуты, которые должны были бы внушить им почтение, они попа повязали и сейчас, насколько я знаю, предъявляют ему обвинение. Да и он тоже уже с перепугу во всем сознался.

Хотя, его можно понять. Конечно, можно понять. Видя, до какой степени безнаказанно духовенство, видя, до какой степени попы могут позволять себе вообще всё, что угодно, как не заладить маленький семейный бизнес, привезя сюда на развод парочку проституток из Беларуси? В конце концов, это же, все-таки, Всеволожский цивилизованный и платежеспособный район, где вполне можно было бы при приходе, благословясь и помолясь, организовать вполне классный бизнес…"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...