Відчуйте різницю: Блогер про те, як зустрічали Савченко в Україні, а ГРУшників - у Росії

Для України Савченко - герой, для Росії Александров і Єрофєєв - зрадники, які вибовкали військову таємницю, про яку, втім, знають всі.

Зустріч Надії і ГРУшників. Ілюстрація:http://uainfo.org/

"Просто для сравнения. Надежда Савченко называла себя украинским военным, и это признавали все. Александров и Ерофеев называли себя российскими военными, и это в России не признавал никто." про це пише у своєму Facebook журналіст Леонід Канфер, зазначають Патріоти України, продовжуючи:

Мама и сестра Савченко использовали малейшую возможность для встречи с ней, родители и любимые Александрова и Ерофеева даже не брали трубку.

Для Украины Савченко – герой, для России Александров и Ерофеев – предатели, выболтавшие военную тайну, о которой, впрочем, знают все.

Савченко ждет вся страна, Александрова и Ерофеева – никто. О ней знают все, о них – практически никто.

Впрочем, самый главный вопрос, а что дальше? Что делать с мертвыми героями, знают все. А вот с живыми?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...