Віднедавна Сергій Шнуров почав поклонятись летючому макаронному Монстру

Про це йдеться на офіційній сторінці Пастафаріанскої Церкви Санкт-Петербурга "ВКонтакте".

Фото: yaplakal.com

Як дізнались Патріоти України з посиланням на Нескучные новости, послідовники Церкви літаючого макаронного Монстра зарахували лідера російської групи "Ленінград" Сергія Шнурова до лику святих.

"Відтепер і на віки віків пастасловляємо вас, дорогі одновірці, на поїдання священної страви під пісні святого і блаженного Сергія Шнурова. І прибудуть із вами правиці і шуйці Його, нехай наповняться ваші келихи напоєм пінним, і зміцниться віра в абсурд у серцях ваших!", - написали прихильники незвичайної релігії в соцмережі.

Пастафаріанці зазначили: "Любов свою до Монстра нашого святий блаженний Шнур висловив у пісні "Доширак".

Сам музикант прокоментував звістку про свою канонізацію в Instagram. "Дякую за надану честь", - відповів Шнуров вірянам. Як нагадав сам музикант, раніше до лику святих цієї церкви був зарахований його друг, журналіст Олександр Невзоров.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...