"Развращала праведных блудница, а не просто так за денежку е**ась": Шнуров присвятив вірш Насті Рибці

Найкраще в скандальної моделі вийшло не просто заробити, а втягнути у скандали російських олігархів та високопосадовців.

Настя Рибка та Алекс Леслі. Фото: соцмережі.

Скандальний російський музикант, лідер гурту "Ленінград" Сергій Шнуров присвятив вірш моделі Анастасії Вашукевіч (Насті Рибці). Відповідне творіння він опублікував на своїй сторінці в Instagram, присвятивши його поверненню дівчини з Таїланду і подальшому затриманню в Москві, передають Патріоти України.

"Рыбка наконец-то прилетела, приплыла еще точнее если. Торговала было дело телом, под присмотром некого А. Лесли. Все бы ничего и нет вопросов, но открылось кое-что хужей, в проституцию втянула она боссов, вместе с ними государственных мужей. И теперь придется ей судиться. Опорочила и капитал, и власть. Развращала праведных блудница, А не просто так за денежку е**ась", – написав Шнуров (мовою оригінала).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...