"Обещания - обычное занятие": Шнуров написав уїдливий вірш про одруження Путіна (відео)

Російський музикант, напевно, пригадав влучний вислів, що "обіцяти - це не означає одружитися".

Шнуров не вірить в обіцянку Путіна? Ілюстрація: Udm-Info.

Лідер російського гурту "Ленінград" Сергій Шнуров написав вірш, присвячений минулій прес-конференції президента РФ Володимира Путіна. Запис, у якому музикант порівняв захід із ритуалом і звернув увагу на питання одруження глави Кремля, опублікований на його сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Что монархия, что наша бюрократия, разговор с народом об одном. Обещания – обычное занятие. Хлеб дадим мол, напоим вином. Это ритуал, народ и идол. Все привыкли, это хорошо. Вдруг, наш главный откровение выдал. Об интимном разговор зашел. Он помолвлен, как известно на России, факт проверенный, не папарацци я. Про женитьбу вдруг его спросили. Намекнул – случилась дефлорация. Зал невыразимым счастьем брызни, в храме божьем вспыхнула свеча. Он сказал, что рад служить отчизне, как порядочный жениться обещал", – написав Шнур.

У коментарях у музиканта запитали, чи не боїться він публікувати подібне про президента Росії. "Сергію, не боїшся?", "Сергію, бережіть себе, я за вас тримаю кулачки", "Шнуров сказав в якомусь інтерв'ю, що він с*икло. Так що втече", – написали в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...