Відомий астролог розповів, що Савченко зробить з українським парламентом

Саме повернення в Україну народного депутата України Надії Савченко стане спусковим гачком, який призведе до розпуску парламенту.

Надія та Віра Савченко у парламенті. Фото: k-z.com.ua.

Дострокові вибори до Верховної Ради України можуть відбутися вже восени 2016 року. Такий прогноз озвучив у коментарі Обозревателю астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

За його словами, президенту України Петру Порошенку нічого не загрожує і дострокових виборів глави держави в країні не буде, а над парламентом згустилися хмари. "У Порошенка особливих проблем немає. Але президентом він буде тільки один термін, п'ять років. Дострокових президентських виборів не бачу, але бачу дострокові парламентські вибори", - зазначив він.

На думку Росса, саме повернення в Україну народного депутата України Надії Савченко стане спусковим гачком, який призведе до розпуску парламенту. "Спусковим гачком для них (народних депутатів. - ред.) стане прихід у парламент Надії Савченко. Я дострокові вибори раніше прогнозував на осінь і, швидше за все, вони так і відбудуться. Такий потужний фактор впливу, як Надія Савченко, може зруйнувати цей парламент", - сказав астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...