Відомий голлівудський кінорежисер приїхав до України інкогніто (фото)

У соцмережах з’явилися фото з британцем Гаєм Річі в одному з київських ресторанів.

Гай Річі. Фото: ЗМІ

Титулований британський режисер Гай Річі, який екранізував історії про Шерлока Холмса та короля Артура, навідався до України. Наразі зірка перебуває в Києві, повідомляють Патріоти України. Про це розповіли працівники одного зі столичних ресторанів, куди завітав режисер та опублікували фото зі знаменитістю.

У соціальних мережах з'явились кілька світлин видатного Гая Річі, який радо позував перед камерами з українськими прихильниками. Режисер одягнений у звичайні буденні речі, в яких складно його вирізнити з натовпу. Біла сорочка, чорні штани та коричнева куртка – такий буденний "лук" засвітив Гай Річі. Окрім цього, його обличчя прикрашає густа борода, тому впізнати знаменитість вкрай складно.

Гай Річі – несподіваний і крутий гість з'явився, – написав ресторатор Євген Гусовський.

Відомо, що режисер перебуває в Києві. Його мета візиту наразі невідома. Однак користувачі мережі вже поглузували з цього в мережі.

"Приїхав в Київ, веде переговори щодо екранізації фільму "Котигорошко". Але не факт, що його візьмуть українські гіганти кіно", – дотепно написали користувачі мережі під опублікованим фото працівника ресторану.інстограм


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело