"Відпустка скінчилась", війська виводять: Російський професор про те, як Кремль евакуюється з Донбасу

Валерій Соловей запевняє, що на місці залишиться не "ополчення", а "народна міліція", озброєна тільки легкою стрілецькою зброєю.

Російські військові в Україні. Фото: uapress.info.

У Росії повідомили, коли російські військові залишать український Донбас. Своє припущення висловив професор Московського державного інституту міжнародних відносин Валерій Соловей. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 24tv.ua.

- Активна підготовка до виконання Мінських угод йде на Донбасі. "Прикомандовані" повинні покинути його до кінця літа разом з "інструментами". На місці залишиться не "ополчення", а "народна міліція", озброєна тільки легкою стрілецькою зброєю, — заявив Соловей.

У той же час, експерт Центру військово-політичних досліджень Костянтин Машовець зазначив, що відновлення повномасштабних бойових дій на Донбасі зараз малоймовірне. Оскільки це буде фатальною помилкою для обох сторін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...

Народні прикмети на 9 травня. Побалуйте дітлахів - день Миколая Весняного спонукає до цього не менш Зимового

четвер, 9 травень 2024, 7:05

Православна церква України 9 травня за новим стилем відзначає перенесення мощей Миколая Чудотворця. У народі це свято відоме як Миколай Весняний або Миколай Літній. За старим стилем у свято сьогодні вшановують праведну Глафіру Амасійську. На Миколая Чу...