"Війна почалася на Донбасі ще до 2014 року, а розруха – до 1991-го", - Бригинець

Українцям доведеться відбудовувати та відновлювати зруйнований Донбас, наповнюючи міста новим змістом та новими надіями.

Ленін-мікроцефал в Українську, 2010 рік. Знімок Дениса Казанського

"Українськ... Тихе шахтарське містечко в кількох десятках кілометрів від лінії фронту. Одне з небагатьох, яке будували навмисне за єдиним планом. Бачите, яке поквадрачене..." - пише у своєму Facebook Олександр Бригинець, інформують Патріоти України.

Колись тут жило 24 тисячі жителів. Тепер – ледве вісім тисяч. Ще до війни попередній міський голова задарма роздавав житло – охочих знайшлося небагато...

Тепер тут безліч покинутих, запущених, напівзруйнованих і зруйнованих квартир у типових дво-, три- і п'ятиповерхівках. Дуже не вистачає якогось світового мецената, щоб усе відремонтувати і заселити 10-15 тисяч переселенців.

Війна і розруха почалися на Донбасі ще до 2014-го. Народ каже: Київ нас ніколи не любив, особливо, коли там сидів Янукович. А я думаю, що розруха була закладена тут ще до 1991-го. І не любила їх, як і нас усіх, Москва, якої вони чомусь так прагнули.

От і виросло серед степу місто – акумулятор безнадійності і пустки. Але саме ми мусимо наповнити його новим змістом і новими надіями.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...