"Війна припиниться тоді, коли росіяни перестануть вбивати українців "за Путіна", - екс-депутат Держдуми про полоненого Агєєва (фото)

Росіянин Агєєв, якого нещодавно взяли в полон, добровільно підписав контракт і поїхав вбивати українців на Донбас.

Документи полоненого російського військовослужбовця Віктора Агєва. Фото: inforesist.org.До Росії потоком йде анонімний "вантаж 200", і з часів псковських десантників нічого не змінилося. Про це пише в Facebook екс-депутат Держдуми РФ Дмитро Гудков, передають Патріоти України.

"Про полоненого російського солдата (Агєєва - ред.) потрібно прочитати ось цей український пост. Текст страшний, але не страшніший за війну, що триває.
"Знищення російської розвідгрупи під Пришибом очима противника: капітану Щербаку та його напарнику перерізали горло, боєць 22-ї бригади спецназу ЗС РФ Віктор Агєєв узятий у полон". Тож не потрібно повторювати за федеральними ЗМІ брехню про "ЗМІ, які написали про взятого в полон ...". Двоє росіян були зарізані, вбиті на війні, а ще один - узятий в полон", - відзначає Гудков.

"Щоранку стрічки агентств повняться інформацією про нічні бої. Трупи-трупи-трупи. Просто цього разу історія через бранця вийшла гучною. До Росії потоком йде анонімний "вантаж 200", і з часів псковських десантників нічого не змінилося.

Але росіяни самі продовжують їхати вбивати - і вмирати. Вони знають про війну з Україною. Вони готові на це, їхні батьки потім розгублено говорять "ми щось підозрювали, але ж він мовчав, ну буває - Ростовська область". Для цих батьків компроміс із совістю обертається трупами дітей. Скільки їм заплатять за них, вигідна угода?

Припинити війну повинен не Путін, який її розв'язав. Війна припиниться тільки тоді, коли батьки не пустять "у Ростовську область" дітей, а самі "діти" відмовляться вбивати сусідів "за Путіна, за Харченка". Інакше ми так і будемо у фоновому режимі читати про бої, а раз на рік жахатися тому, що біля зарізаних шахтарів і трактористів знайдено російські військові квитки", - констатує екс-депутат Держдуми РФ.

"І до слова про полоненого і російську армію, в яку батьки віддають своїх дітей. Ось він, зліва на фото "ВКонтакте".На фото видно, як полонений українськими бійцями окупант Агєєв раніше знущався з товаришів по службі в російській армії.

До речі, зараз як раз йде призов - привід задуматися", - зазначає Гудков.

Агєєв підписав контракт і поїхав вбивати українців на Донбас.

Нагадаємо, раніше британські ЗМІ повідомили, що російський розвідник-контрактник Агєєв узятий в полон на Луганщині.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...