Війна з забудовниками: Шлях «Азову» єдиний можливий? - Київ втратили сквер, котрий вдалося відстояти навіть в часи злочинної влади Януковича

Кияни втратили ще один сквер, за який громада боролася протягом останніх 3-х років. Прислужники Феміди з подачі чиновників Кличка розгледіли, що він не потрібний громаді. Колись найзеленіше місто Європи впевнено обертається на «кам’яні джунглі».

Мова йде про сквер на Печерських пагорбах, в народі Звіринецький сквер, зазначають Патріоти України. Апеляційний адміністративний суд Києва сьогодні скасував рішення Київради від 22.05.2013 «Про надання статусу скверу земельній ділянці загальною площею 2,33 га, по вул. Вільшанській, 2-6». Про це повідомляє громадський активіст Володимир Тищенко і зазначає, що сквер, для створення якого громада приклала багато зусиль, за сприяння київської влади знову опинився в руках забудовника.

Суд прийняв до уваги фіктивні акти приймання-передачі земельних ділянок, яким Київрада нібито передала земельні ділянки в оренду забудовнику 4 лютого 2016 року. Однак у зв'язку зі зміною ЗУ «Про оренду землі» не передбачено існування такого документу, як акт приймання передачі орендованої земельної ділянки. Крім того, на момент так званої передачі земельних ділянок, вони знаходилися під арештом по кримінальному провадженню в шахрайських справах Войцеховського. Незаконна передача земельних ділянок сталась безпосередньо через незаконні дії працівника Департаменту земельних ресурсів Ткаченка, який завізував ухвали Печерського суду про арешт земельних ділянок, з позначкою до відома, через що дане обтяження не було занесено у власний земельний кадастр міської влади.

Щоб вибити єдиний доказ у забудовника, нардеп Юрій Левченко надіслав Кличку депутатське звернення з вимогою скасувати незаконні акти приймання-передачі земельних ділянок. Однак мер проігнорував дане звернення і «справедливий» суд виніс рішення на користь забудовника.

Слід зазначити що Звіринецький сквер - це єдиний об'єкт Войцеховського, який навіть при злочинній владі Януковича, громада не дозволила забудувати, однак Кличко переконаний, що йому все ж вдасться забудувати Печерські пагорби.

Марно! Громада думає інакше!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.