У столиці знесли кінотеатр, щоб побудувати новий ТРЦ

Також забудовники почали знищувати "зелену зону" біля кінотеатру.

Кінотеатр "Нивки". Фото: "Фейсбук"

У Києві знесли легендарний кінотеатр "Нивки". Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив громадський діяч Григорій Мельничук, передають Патріоти України.

"Знесли кінотеатр "Нивки". Зараз вже купа руїн. Давно стояв закритий, особливо не шкода - але є ризик втратити частину зеленої зони - частина дерев вже знесено", - написав Мельничук. За словами активіста, сквер біля будівлі кінотеатру вже почали огороджувати під забудову.

Нагадаємо, що 25 листопада минулого року депутат Київської міської ради Костянтин Яловий повідомив, що на місці кінотеатру побудують новий ТРЦ, на першому поверсі якого буде супермаркет, другий поверх займе сучасний кінотеатр, третій поверх - майданчик під парковку. Яловий зазначив, що спочатку на місці кінотеатру планувалося побудувати житловий будинок, але інвестор від цієї ідеї відмовився. Це не єдина скандальна забудова в столиці - на Подолі вирують пристрасті через новий ЖК на місці Сінного ринку.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...