"Вільних духом вбивають, а більшість заганяють в стійло невігластва, бідності і страху", - Вакарчук про вбивство журналіста

Покора обставинам, страх, вузьколобість, небажання брати на себе відповідальність за власну долю наближають до успіху ворогів українського народу.

Павло Шеремет. Фото: radio.vesti-ukr.com.

"Не міг не написати... З нас хочуть зробити суспільство рабів... Вільних духом вбивають, а більшість заганяють в стійло невігластва, бідності і страху... не можна дати їм досягнути успіху... Кожен з нас, кожен, своїми діями або своєю бездіяльністю впливає на результат", - написав Святослав Вакарчук на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

Правда, якою б вона не була, здоровий глузд, постійне самовдосконалення, важка кожноденна праця, наша готовність боротися за свої права, та за права свої співвітчизників, знайомих і незнайомих - все це веде їхній диявольський план у прірву.

Покора обставинам, віра в ефемерні чудеса, страх, вузьколобість, небажання брати на себе відповідальність за власну долю - наближає їх до успіху. Ким нам бути? Суспільством вільних людей, чи кліткою з рабами? Це залежить від нас і тільки від нас... пам'ятаймо про це! Заради пам'яті про Павла, заради пам'яті про тисячі загиблих журналістів, і солдатів, студентів і волонтерів, заради тих хто не боявся йти вперед... заради майбутнього наших дітей, заради нашого власного щастя...!!! Все в наших руках!!!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Глава МЗС Польщі припустив, у якому разі російські генерали можуть "прибрати" Путіна

неділя, 28 квітень 2024, 21:44

Сікорський нагадав, що існує ланцюжок командування від міністерства оборони й Генерального штабу для використання ядерної зброї. Тому він не виключає, що самі генерали можуть ослухатися диктатора. Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський за...

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...