Він розраховує «погасити скандал»: Російський політолог очікує від Трампа нових проукраїнських заяв

Лілія Шевцова припускає, що можуть мати місце нові спроби Трампа «очистити свою репутацію» та довести власну незаангажованність.

Трамп зробить ще якусь проукраїнську заяву? Фото: Публичные Люди.

Зробивши проукраїнську заяву з приводу анексії Криму, президент США Дональд Трамп розраховує «погасити скандал» і запобігти новим розслідуванням щодо можливих зв'язків Білого дому з Кремлем. Подібною думкою поділилась російський політолог Лілія Шевцова на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

На її думку, гучну заяву прес-секретаря Трампа слід розглядати «в контексті його навчання основам зовнішньої політики і визначення його курсу». «Поки що зовнішньополітичний порядок Трампа, включаючи і його ставлення до Росії і України, є набором вельми сумбурних начерків і наївних побажань», - зауважила Шевцова.

«Щойно озвучена прес-секретарем позиція Трампа щодо Криму та війни на Донбасі, думаю, продиктована не тим що він змінив свою позицію щодо Росії, а швидше за все, його спробою «damage control», тобто зниженням шкоди, пов'язаної з діяльністю Майкла Флінна, його радника з безпеки, і контактами останнього з російським послом з приводу санкцій відносно Росії», - сказала вона. Виходячи з цього, Шевцова припускає, що можуть мати місце нові спроби Трампа «очистити свою репутацію». «Проукраїнські заяви - один із способів це зробити», - переконана вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...