Він володіє важливою інформацією: Нардеп пояснив, чому за вибухом севастопольського джипа у Києві можуть стояти російські спецслужби

Герман Гайдук може володіти важливою інформацією про тих, хто голосував за анексію Криму і був зрадником Батьківщини, вважає Дмитро Білоцерківець.

Наслідки вибуху джипа. Фото:Корреспондент.net

Вибух джипа в центрі Києва, в якому знаходився директор севастопольського дачно-будівельного кооперативу Герман Гайдук, міг бути організований російськими силовиками. Про це колишній житель Севастополя, депутат Верховної Ради від БПП Дмитро Білоцерківець пише на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Вибух автомобіля з севастопольськими номерами в центрі Києва, пов'язаний з моєю (поки не підтвердженою) інформацією з севастопольцем Германом Гайдуком (він за повідомленнями в інтернеті був поранений, але залишився в живих)", - пише нардеп.

"Він був засновникам багатьох скандальних земельних кооперативів в Севастополі. У його "елітні" житлові кооперативи входили багато депутатів міськради, судді, прокурори Севастополя. По суті, він відводив кооперативи під бізнес, а розраховувався з депутатами і силовиками ділянками або квадратними метрами. Така собі сіточка земельних відводів без конкурсів і конкурентних підстав, яка привела до розкрадання безлічі гектарів севастопольської землі , - пояснив екс-кримчанин.

"З огляду на те, що ця людина може володіти важливою інформацією про тих персон, які голосували за анексію і є зрадниками Батьківщини, а також тих, хто досі входить до влади колаборантів у місті, ризикну припустити, що даний замах може бути організовано в тому числі і російськими силовиками, в залежності від цілей перебування Гайдука в Києві", - підкреслив Білоцерківець.

"Радий, що Гайдук живий, йому пощастило, він може бути корисний Кримській прокуратурі України", - підсумував нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...