Він забув, хто він і звідки заради уявної слави. Який він Українець? Так, манкурт - Приходько про вибір учасника від РФ на "Євробачення-2017"

​Українська співачка поділилася своєю думкою щодо того, що Олександр Панайотов поїде на конкурс, щоб представляти Росію.

Анастасія Приходько. Фото:Glianec.com.ua

Олександр Панайотов обраний не випадково - Росія навмисно вирішила відправити на Євробачення 2017 учасника з українським корінням. Про це Анастасія Приходько заявила в коментарі Обозревателю, інформують Патріоти України.

"Думаю, Росія в черговий раз підсовує медіа майбутнього псевдомученика на території України. Адже вони цілком навмисно вибрали учасником Євробачення в Києві людину з українським громадянством. Хоча, як на мене, Панайотов давно не є українським виконавцем. Як і Корольова, Лорак, Повалій, Лобода та інші "голуби миру". Походження не означає приналежність. Він забув, хто він і звідки. Забув заради уявної слави. Який він Українець? Так, манкурт ... ", - підкреслила співачка.

Приходько вважає, що російські артисти повинні самі думати, чи безпечно їм їхати в Україну. "Українці - миролюбний народ. Поки до них в хату не прийдуть з мечем. Нехай самі у себе запитають, чи безпечно їхати в країну, народ якої щодня гине від рук їх найманців і регулярних військ?

Адже недарма під час проведення європейських футбольних турнірів українські та російські клуби "розводять" по різних "кошиках". З іншого боку, будь-який потерпілий росіянин буде використаний для нового витка антиукраїнської пропаганди. На жаль, для більшості російських ЗМІ будь-яка жертва в даному контексті - це інформпривід і бонус до гонорару за сюжет в програмі Кисельова", - додала вона.

"Сподіваюся, мої слова не стануть кісткою в пащу путінським пропагандистам. У мене ще залишилася пара друзів-росіян. І коли я говорю про путінську Росію, я маю на увазі кілограми "вати" і "гарматного м'яса", а не тих громадян РФ, які думають і все розуміють", - підсумувала співачка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...