Він забув, хто він і звідки заради уявної слави. Який він Українець? Так, манкурт - Приходько про вибір учасника від РФ на "Євробачення-2017"

​Українська співачка поділилася своєю думкою щодо того, що Олександр Панайотов поїде на конкурс, щоб представляти Росію.

Анастасія Приходько. Фото:Glianec.com.ua

Олександр Панайотов обраний не випадково - Росія навмисно вирішила відправити на Євробачення 2017 учасника з українським корінням. Про це Анастасія Приходько заявила в коментарі Обозревателю, інформують Патріоти України.

"Думаю, Росія в черговий раз підсовує медіа майбутнього псевдомученика на території України. Адже вони цілком навмисно вибрали учасником Євробачення в Києві людину з українським громадянством. Хоча, як на мене, Панайотов давно не є українським виконавцем. Як і Корольова, Лорак, Повалій, Лобода та інші "голуби миру". Походження не означає приналежність. Він забув, хто він і звідки. Забув заради уявної слави. Який він Українець? Так, манкурт ... ", - підкреслила співачка.

Приходько вважає, що російські артисти повинні самі думати, чи безпечно їм їхати в Україну. "Українці - миролюбний народ. Поки до них в хату не прийдуть з мечем. Нехай самі у себе запитають, чи безпечно їхати в країну, народ якої щодня гине від рук їх найманців і регулярних військ?

Адже недарма під час проведення європейських футбольних турнірів українські та російські клуби "розводять" по різних "кошиках". З іншого боку, будь-який потерпілий росіянин буде використаний для нового витка антиукраїнської пропаганди. На жаль, для більшості російських ЗМІ будь-яка жертва в даному контексті - це інформпривід і бонус до гонорару за сюжет в програмі Кисельова", - додала вона.

"Сподіваюся, мої слова не стануть кісткою в пащу путінським пропагандистам. У мене ще залишилася пара друзів-росіян. І коли я говорю про путінську Росію, я маю на увазі кілограми "вати" і "гарматного м'яса", а не тих громадян РФ, які думають і все розуміють", - підсумувала співачка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...