Чи на ту "конячку" поставила Тимошенко? Анастасія Приходько розповіла, як її "принижували" на "5-му каналі"

Співачка обурена тим, що на каналі Порошенка виявили "недостатню повагу" до її політичної партнерки.

Анастасія Приходько. Фото: hyser.com.ua.

Дні йдуть, а ми продовжуємо спостерігати за тим, як розвивається історія з походом тепер уже політика Анастасії Приходько в програму Яніни Соколової «Рандеву» на «5 каналі», зазначають Патріоти України.

Якщо ви до цих пір не подивилися ролик, закликаю не залишати себе без солодкого і терміново це виправити, а іншим доповідаю: Анастасія пішла прямо посеред інтерв'ю, а потім вирішила не зносити критику мовчки і озвучила свій погляд на ситуацію:

Краще, як бачите, не стало: судячи з усього, пост Приходько розрахований тільки на тих, хто не бачив самого інтерв'ю і не чув дивних відповідей Анастасії на цілком конкретні питання. Але так, простіше адже у всьому звинуватити Самі-знаєте-кого.
На цьому історія могла б і закінчитися, якби відповідь Приходько не побачила сама Яніна Соколова. Природно, ведуча не стала миритися з маніпуляціями екс-співачки і докладно їй пояснила, в чому полягає робота журналіста:

А заодно дала парочку цінних порад по тому, як слід ставитися до своєї роботи всім, включаючи Приходько. Цікаво, чи послідує продовження?
Джерело: Медіаняня

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...